Lediga jobb

Däckmontör

Nu söker vi Däckmontörer till vår nya däckverkstad i Luleå!

Norrbottens nyaste däckverkstad med toppmodern utrustning söker däckmontörer för vikariat i sommar och möjlighet till tillsvidareanställning

Detta intresserar oss. Vi söker dig som har ett tekniskt kunnande av fordon. Gärna med arbetslivserfarenhet och vana från mek. rep eller liknande branscher. Du behöver vara förberedd på att arbetet är fysiskt krävande samt att varierande arbetstider kan förekomma. Du ska vara noggrann, ansvarstagande både gällande ditt arbete och arbetstider, ha god samarbetsförmåga. Vi söker därför dig som är händigt lagd, har bra fysik och är inte rädd för att ta i när det behövs. Tjänsten ställer krav på B-körkort. C-kort är meriterande. Vi är övertygade att mångfald berikar och ser därför gärna både kvinnor och män med olika bakgrund som sökande.

Dina arbetsuppgifter
Som däckmontör ska du kunna arbeta med samtliga förekommande arbetsuppgifter inom däck och fälg både Lastvagnar/personvagnar och Entreprenad. I arbetet som däckmontör ingår montering, balansering och kundservice, dubbning

Så här gör du
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunnar Brännvall, Driftchef Däckproffset på telefon: 0920-175 51 eller [email protected] Din ansökan välkomnar vi via mail till [email protected], senast 2019-06-30 (intervjuer och urval sker löpande). Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Däckproffset är ett av flera dotterbolag i BDX Koncernen. Bolaget förfogar över egen gummiverkstad med specialutbildad personal och utrustning för reparation av alla sorters däck inklusive de största entreprenaddäcken. Däckproffset är en välrenommerad gummiverkstad med försäljning och service till andra företag och privatpersoner.